Müügihitt on sel aastal fototapeet!

Home / Uncategorized / Müügihitt on sel aastal fototapeet!

Jäädvusta ilusad mälestused ning loo üks vahva kalender. Kalender sobib perfektselt samuti kingina – isal oleks kindlalt rõõm sellise kalendri üle. Veel üks hea mõte on fotoraamat, kuhu on võimalik lisaks fotodele ka vahvad mõtted lisada.   Telli endale valitud mõõdus kalender koju. Leiad kindlasti omale sobiva!

Miks mitte kleepida läbi aegade lemmik pilt seina peale, et seda iga hetk jumaldada? Kui aga Sa arvad, et see on Sinu jaoks liig, siis võib-olla seinakleebised muudaksid seina stiilsemaks.

  Kujunda ise sobivad kleebised meie kodulehel- https://www.picturehappy.ee/et/canvas/

Kui oled õpilane, siis on köitmine kindlasti Sinu jaoks aktuaalne. Hea hinna eest arvestustöö köitmine vaid meie e-poes! Ka visiitkaardid ja visiitkaartide trükkimine on sel kuul soodushinnaga. Loo uus visiitkaart – meie eksperdid on abik Sulle vajadusel oma nõuannetega.

Fotolõuend – uudne trend!

Fotolõuend on ideaalne idee, kuidas toale iseloomu lisada. Foto võid välja valida ise ning selle seina panna. Fotolõuend näeb välja nagu oleks tegemist ehtsa maaliga.

Millal sa viimati trükkisid pilte ja panid neid albumisse? Arvutist võivad pildid kaduda ühe hetkega, kuid fotoalbum jääb. Praegu on {selleks selle täiendamiseks} parim hetk, kuna fototrükk 10×15 piltidele on soodsam kui kunagi varem.  Piltide trükk interneti vahendusel on kõige mugavam ja kiirem viis seda teha. Et fotode trükkimine sujuks paremini, vali kõik pildid, mida soovid trükkida juba eelnevalt eraldi kausa. Kui Sul ei õnnestu pildid üles laadida, võta ühendus meie kliendioega.

Aina enam populaarsust on kogunud fotode trükkimine riietele. Trükk t-särgile on kõige populaarsem, kuna seda kasutavad paljud võistkonnad.  T-särkide trükkimine ei võta kaua aega ja Sa saad ise valida särgi suuruse ja värvi. Trükk riietele sobib ka meeskondadele, kes tahavad ühtset logo näiteks trenniriietele. Anna meile oma soovidest teada!

Fotorükk, fotolõuendid, köitmine on vaid väike osa meie teenustest. Külasta meie lehte juba täna ja telli endale mõnus meene või lase oma mälestused paberile trükkida!

 

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *