SUURIMA VALIKUGA HOKIPOOD

Home / Uncategorized / SUURIMA VALIKUGA HOKIPOOD

On kõige õigem hetk ette valmistada lähenevaks jäähoki hooajaks. Meie hokipood kutsub kõiki huvilisi kauplusega tutvuma. Oleme hokitarvete turgu Eestis juhtinud juba pikalt. Töötame selle nimel, et meie esinduspoe kaubavalikus oleks kogu aeg ainult kõige parem ja tänapäevaseim jäähokivarustus. Poes on väga suur valik erisuguseid temaatilisi asju – tule ning tutvu juba täna!

https://hockeypoint.ee/ee_ee/varavavahtide-jaoks

KVALITEETNE VARUSTUS

 

Meie koostööpartneriteks on vaid professionaalsed brändid, mis tagavad kauba garantiid. Meie toodete seas on uisud, kepid, rõivad ning aksessuaarid – kõik, mis vähegi hoki mänguga seostub. Allpool on täpsem ülevaade sellest, milline hoki varustus on meie e-kaupluses müügil.

 

HOKIKEPID

 

Pakkumises on hokikepid nii lastele kui ka täiskasvanutele. Otsingu abiga märgi endale sobivad kriteeriumid ning näed vastavat tootevalikut. Kui sooviksid saada rohkem teavet selle kohta, kuidas kujuneb hokikeppide hind, siis hea meelega räägime sellest lähemalt.

Vaata meie e-poodi ja kes teab – ehk saad endale uue ja ägeda hokikepi!

 

UISUD

 

Meie kaupluse valikus on nii hokiuisud kui ka uisud iluuisutamise jaoks.Nii hoki kui ka iluuisutamise uisud on üsna laias valikus ja erinevate detailidega.   Jäähoki uisud asuvad kategooria all. Otsingufiltri abil on võimalik varieerida uiskude kvaliteediga ning valida just see kõige sobivam.  Sporti tehes peavad uisud olema korralikud, et tagada tulemusi ning mugavusetunnet.  Internetipoest leiad ka kõikvõimalikud aksessuaarida, mida spordialal vaja võiks minna.

 

RIIETUS

 

Riietuse lehe all leidub vajalikku riietust igaks aastaajaks. Nokamütsid on olnud väga popid meie püsiklientide hulgas. Mütsid on pesapalli tüüpi. Otsingufiltri abil saad otsustada nii suuruse, värvi kui ka brändi järgi.

 

Ka hokisärgid kuuluvad suve hooaja riietuse tootegrupi hulka.  Valik on jällegi lai, kuid kõik varustus on ainult usaldusväärsetelt partneritelt. Avasta heakvaliteedilised ning niiskuskaitsega spordisärgid trenni jaoks või laheda joonistuse või moodsa logoga hokisärk, mida kanda muul ajal.

 

TULE ŠOPPAMA!

 

Kuna jäähoki on füüsiliselt väga raske meeskonnasport, siis on tähtis, et jäähokivarustus oleks eriti püsiv.  Kui soovid osta varustust garantiiga – vali meie hoki pood. Vajadusel nõustame ka sobiva hokivarustuse leidmisel.  Teame, et eriasjade puhul – hoki uisud või hokikepid – nüansse on arvukalt ning kõige teadmine ei ole võimalik.  Sirvi internetipoodi või tule kohale!

Alusta uut hooaega uue varustusega

 

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *