On õige aeg valmistuda lähenevaks hoki põhihooajaks

Home / Uncategorized / On õige aeg valmistuda lähenevaks hoki põhihooajaks

Tule ja vaata, millise kaubaga kostitab Sind hokipood algaval sessoonil. Oleme hokitarvete turgu Eestis juhtinud juba pikalt. Töötame selle nimel, et meie esinduspoe valikus oleks alati ainult kõige parem ja modernseim jäähokivarustus. Kaupluses on väga suur valik mitmesuguseid temaatilisi asju – tule ja tutvu kohe!

KVALITEETNE VARUSTUS

 

Tootevalikus on päris lai valik varustust vaid usaldusväärsetelt kaubamärkidelt. Kaupluse varustuse sisse kuuluvad uisud, kepid, kaitsmed ja lisatarvikud – kõik, mida hokimänguks vajad. Oleme ette valmistanud ülevaate sellest, milline hoki varustus on meie internetikaupluses saadaval.

https://hockeypoint.ee/ee_ee/varavavahtide-jaoks/tarvikud/varuosad

HOKIKEPID

 

Erimõõtudes hokikepid – laste ja täiskasvanute hoki kepid ja nende aksessuaarid. Saad valida hokikeppi nii värvi, kui ka kaubamärgi järgi. Kui soovid saada rohkem teavet selle kohta, kuidas määratakse hokikeppide hind, siis hea meelega räägime sellest lähemalt.

Soeta endale sobiv juba täna!

 

UISUD

 

Hokiuisud, iluuisutamise uisud, lasteuisud – kõiki uiske pakume erisuurustest ja ainult parimatelt kaubamärkidelt. Jäähoki uisud on valikus mõlemale soole. Iluuiskude puhule tootevalikus on uisud ainuüksi naissugupoolele. Uisud on nii iluuisutamise kui ka jäähoki alal oluliseim osa varustusest ja sellepärast on oluline, et need oleks korralikud ja vastupidavad.  E-poes leiad samuti kõikvõimalikud tarvikud, mida uiskudega kasutada.

 

RIIETUS

 

Riietuse rubriigi all leidub nii suvist kui talvist riietust. Suvise valiku alla kuuluvad ka nokamütsid.  Mütsid on pesapalli tüüpi. Kodulehe filtri abil saad otsustada nii suuruse, värvi kui ka kaubamärgi järgi.

 

Teine kuum toode on hokisärgid. Kuuli prindiga või heade spordiomadustega – vali kõik omadused koos või eraldi. Kuid kindel on üks – ükskõik, mis valiku sa teed, on see korralik.

 

TULE ŠOPPAMA!

 

Olles turul nii pikalt, teame täpselt kui oluline on hokivarustuse kvaliteet. Oleme hoki pood, mis annab kõikidele oma toodetele garantii. Aitame sind tooteinfo jagamisega, et jõuaksid vajaliku tooteni kiiremini. Hoki uisud ja hoki kepid on tegelikult väga palju üksikasjalikumad kui esmapilgul tundub. Külasta internetipoodi või tule kohapeale!

Alusta uut hooaega uue varustusega

 

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *