UUSI RIIDEID SAAB KESKKONNASÕBRALIKULT OSTA KA INTERNETIST

Riiete korduvkasutusega puutuvadteatud määral kokku kõik. Riiete elutsüklikestlik pikendamine ehk riiete laenutamine, edasimüümine, äraandmine ja taaskasutus on ka Eestis saamas järjest igapäevasemaks. Soetades kauni ihukatte justnimelt second-hand-poest, võib rahulolu olla suuremgi kui uhiuue, ent kalli ihuvarju soetamisel.

Paljude jaoks on mööda riidepoode ja kaltsukaid kolamine üks tänuväärsemaid ajaviiteid(Vaata lähemalt siit – naiste teksapüksid). Ent küllap olete vahel isegi märganud ka igavlevaid šoppajate kaaslasi, kes seal melus parema meelega ei oleks. Nemad sooviksid oma garderoobi mugavalt täiendada netipoodides. Suur võib olla mõne inimese üllatus, kuuldes, et netist võib leida ka kvaliteetseid uusi ja vähekasutatud riideid.

Vähekasutatud riideesemed veebist

Tallinnas ja Pärnus tegutseva Kilomaxi kaupluseid on kliendid hinnanud pikki aastaid. Inglismaalt, Šveitsist, Itaaliast ja Hollandist valitud hea kvaliteediga, ilma kulumismärkideta kaup tuleb otse rõivaste kogumise- ja sorteerimise punktidest.

Alates 2021. aasta algusest pakub mugavat veebipõhist ostuvõimalust oma täiesti uutele ja vähekantud riietele ka Kilomax. Netipoes ootavad kliente unikaalsed esemed, sajad kaubamärgid ning lai valik mudeleid ja mõõtmeid.

Nii on teil nüüd võimalus osta endale sobivad uued või vähekantud riided kodust väljumata. Tellimuse saab vormistada paari minutiga ning kaup jõuab peagi sobivasse pakiautomaati. Kui aga selgub, et tellitud kaup mingil põhjusel teid ei rahulda, võib ostetud riided ka tagastada.

Nagu harjumuspärases riidepoes

Aeg-ajalt mõne värske riideeseme ostmine kingib tavaliselt piisavalt uut energiat, et alustada järgmist päeva värskelt ja end hästi tundes. Kauplus on teinud kõik võimaliku, et nende valikusse kuuluvad riided ja jalanõud oleksid ühtmoodi ilusad, moekad ja kvaliteetsed nii meestele kui ka naistele.

Avades meesteriiete sektsiooni, leiab valikust muuhulgas sajad ja tuhanded särgid, bleiserid, sviitrid, teksad, joped, spordiriided, lühikesed püksid, ujumisriided, tossud ja aksessuaarid. Naisteriiete seast leiab muuhulgas kleidid, sviitrid, pluusid, püksid, seelikud, mantlid, bleiserid, lühikesed püksid, spordirõivad, aluspesu, kombinesoonid, jalatsid ja aksessuaarid. Ühtlasi leiab suure valiku kvaliteetseid rõivaid poistele, tüdrukutele ja beebidele.

E-Kilomaxist leiate usaldusväärseid rõivaid ja jalanõusid nii meestele, naistele kui ka lastele. Kõigest ühe klikiga leiab üles kõik eripakkumised ja uued täiendused, mis muudab lehe kasutamise veelgi nauditavamaks.

Pidage meeles, et Kilomaxi puhul ei tähenda mõiste “kasutatud riided” kindlasti seda, et rõivaste kvaliteet oleks kuidagi kehv. Enamik müüdavaid tooteid on täiesti uued – selles võib ise veenduda aadressil www.e-kilomax.lv/et.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *